Hirdetés
Home / Legfrissebb / A szegvári roma önkormányzat vezetője a Jobbik listáján szerepel majd

A szegvári roma önkormányzat vezetője a Jobbik listáján szerepel majd

Hirdetés

Varga Ferenc egy nagyon tehetséges, tettre kész, szorgalmas fiatalember. Diplomás közgazdász, 2014 óta a szegvári roma nemzetiségi önkormányzat vezetője – írta közösségi oldalán Jakab Péter. A Jobbik elnöke szerette volna, ha már az előválasztáson elindult volna képviselőjelöltként.

,,Azt mondta, nem indul, mert cigányként nincs esélye nyerni, de ő már annak is örül, ha munkájával a háttérből segítheti az egységes ellenzék győzelmét. Feri! A néppárti Jobbik egy olyan Magyarországért küzd, ahol nem a származás a fontos, hanem a tisztesség, a tehetség, a szorgalom, az elvégzett munka. Te pedig egy végtelenül tisztességes, tehetséges, szorgalmas fiatalember vagy, akire nagy feladat vár az ország újraegyesítésében, a gyűlölet árkainak betemetésében, a vidék felemelésében”

– fogalmazott Jakab. A Jobbik elnöke annyit fűzött hozzá: ,,Feri! Feladatra jelentkeztél. Kőkemény feladatra, és nem kértél érte képviselői széket. És éppen ezért érdemled meg. Ott leszel a parlamentben a Jobbik listájáról, hogy együtt szolgálhassuk közös hazánkat.”

Jakab Péter közölte, a kvótákat nem támogatja, a tehetségeket viszont igen, származástól függetlenül.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés