Hirdetés
Home / Legfrissebb / A Sima Ferenc utcai rendelőben folytatódik az oltási akcióhét Szentesen

A Sima Ferenc utcai rendelőben folytatódik az oltási akcióhét Szentesen

Hirdetés

Egy héttel meghosszabbította a kormány a november 22-én kezdődött Oltási akciót, így az új időpont szerint december 12. vasárnap estig lehet a kórházi oltópontokon előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül oltakozni. Szentesen a helyszín változatlan.

Az oltópontok minden nap reggel 7 és este 19 óra között vannak nyitva. Az oltatlanok előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el. Akik időpontfoglalás nélkül érkeznek, azokat érkezési sorrendben fogják beoltani. Az oltásra érkezőket kérik, hogy hozzák magukkal személyi irataikat (személyi igazolvány, TAJ-kártya), második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat. Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az oltakozók magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a Hozzájáruló nyilatkozatot, ami a 3. oltás esetén is szükséges – írja a koronavirus.gov.hu.

Az Oltási akció során  időpontfoglalással és anélkül is lehet érkezni az oltópontokra akár az első, akár az elmaradt második, akár a harmadik oltásra.

Az oltópontokon öt fajta vakcina lesz: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm. A Szputnyik V már elfogyott.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés