Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: közlekedési táblával és egy seprűnyéllel vertek meg egy férfit Mindszenten

Lezárt nyomozás: közlekedési táblával és egy seprűnyéllel vertek meg egy férfit Mindszenten

Hirdetés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a két mindszenti fiatal ellen, akik egy közlekedési táblával és egy seprűnyéllel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit a városban.

A rendőrségre 2020. szeptember 26-án hajnalban érkezett bejelentés, hogy Mindszenten két fiatal kidöntött egy közlekedési táblát, majd azzal és egy seprűnyéllel – előzetes szóváltást követően – rátámadtak egy helybéli férfire. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították a 17 éves R. Máriót és a 15 éves társát, S. Eriket. A gyanúsítottakat a Közterületi Támogató Alosztály munkatársai előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra. Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés