Hirdetés
Home / Kékfény / Elfogták a szentesi sorozatbetörőt

Elfogták a szentesi sorozatbetörőt

Hirdetés

A rendőrök elfogtak egy 29 éves férfit, aki Szentesen betört egy családi házba, és onnan szerszámgépeket tulajdonított el.

A rendőrség ügyeletére 2021. szeptember 2-án késő délután érkezett bejelentés, hogy egy kertvárosi ingatlan udvarára a kerítésen átmászva, ismeretlenek behatoltak, majd onnan különböző szerszámgépeket tulajdonítottak el, mintegy százötvenezer forint értékben. 

A helyszínen elvégzett adatgyűjtés eredményeként, rövid időn belül látókörbe került egy helybeli férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. 

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében fogták el, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek, majd kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségen.

A nyomozók továbbá megállapították, hogy a gyanúsított több betöréses lopással és gépkocsi feltöréssel is összefüggésbe hozható, amelyeket 2021. július 30. és 2021. szeptember 2. között követett el a Kurca-parti városban.  A bűncselekmények elkövetése során a tolvaj, mintegy kétszázezres kárt okozott a sértetteknek.

A rendőrök az eltulajdonított tárgyak nagy részét, már visszaadták a tulajdonosok részére.       

A férfi ellen üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés