Hirdetés
Home / Kékfény / Vádemelés: Idős nőt bántalmazott az utcán

Vádemelés: Idős nőt bántalmazott az utcán

Hirdetés

A Csongrádi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szentesi férfival szemben, aki idén áprilisban maradandó fogyatékosságot eredményező sérüléseket okozott a hetvenes éveiben járó sértettnek.

A vádirat szerint a vádlott 2021. április 10-én reggel egy csongrádi társasház bejárata előtti padon ült. A társasházból kijött a vádlott által ismert időskorú sértett, aki megkérte a férfit, hogy a földön levő szemetet szedje fel. Emiatt szóváltás alakult ki közöttük, melynek során a vádlott a padról felállva a sértettet nagy erővel meglökte. A lökés következtében a vádlottnál jóval vékonyabb testalkatú időskorú sértett egyensúlyát vesztette és a járdára esett.

A vádlott cselekményét követően a sértettet kórházba szállították, ott combnyaktörés miatt ellátták, majd további orvosi beavatkozásra szorult. A vádlott a sértettnek maradandó fogyatékosságot eredményező sérülést okozott. 

A járási ügyészség a vádlottal szemben a bűncselekménye elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat.

A vádlott bűnösségéről a Csongrádi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés