Hirdetés
Home / Legfrissebb / Parragh egy csongrádi tanévnyitón mondta fel a melegeket és a pedofilokat összemosó kormánypropagandát

Parragh egy csongrádi tanévnyitón mondta fel a melegeket és a pedofilokat összemosó kormánypropagandát

Hirdetés

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke egy csongrádi tanévnyitón gondolta úgy, hogy beszélnie kell félelméről, ami történetesen az, hogy 9 éves kisfiát olyan tornatanár segítené fel a kötélre, akiről tudja, hogy a fiúkat szereti. 

Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik. 

– mosta össze a gusztustalan kormánypropagandának megfelelően a pedofilokat és a melegeket, miután arról is beszélt, hogy rengeteg olyan barátja van, aki a saját neméhez vonzódik, és egyébként kedveli őket.  

Még mindig nincs szó a béremelésről, a túlmunkák kifizetéséről, hanem helyette van ez a nem létező probléma és ez az elképesztően műveletlen, primitív beszólássorozat, ami most már ezek szerint eljutott a pedagógusok nemi identitásáig. Akkor jelezzen bárki is problémát, hogy ha tényleges abúzusra kerülne sor, az a tilos és nem az, hogy bárkinek, bármilyen felnőttnek nemi irányultsága legyen  

– jegyezte meg Parragh László kijelentése kapcsán a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. 

A Csongrádon megtartott országos szakképzési tanévnyitón részt vett Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő és Palkovics László miniszter is.

(Fotó: Rosta Tibor / MTI)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés