Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárták a nyomozást: betört egy csongrádi házba és ellopta a tévét

Lezárták a nyomozást: betört egy csongrádi házba és ellopta a tévét

Hirdetés

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ellen, aki televíziót lopott el egy csongrádi házból.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2020. szeptember 18-án délután, egy ingatlan udvarába a kerítésen át bemászott, majd a lakóház bejáratát kinyitva, a lakásból eltulajdonított mintegy 60.000 forint értékű televíziókészüléket. A sértett hazaérve észlelte, hogy a ház bejárati ajtaja nyitva van és a szobából a TV is eltűnt, ezért bejelentést tett a rendőrségen.

Az eljárás során elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként a csongrádi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A 18 éves fiatal férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. 

Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés