Hirdetés
Home / Kékfény / Tűzoltók hozták le a tetőről a szentesi férfit

Tűzoltók hozták le a tetőről a szentesi férfit

Hirdetés

A hétvégén több helyre is riasztották a tűzoltókat a térségben.

Péntek

Szatymaz közelében húsz négyzetméteren, Csongrádon a Szegedi út közelében négy hektár területen száraz fű, avar égett. A gyors és szakszerű tűzoltói beavatkozásoknak köszönhetően a tűz nem okozott károkat a környezetben.

Szombat

Kisteleken a Petőfi utcában két személygépjármű ütközött össze. A hivatásos tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, a balesetben senki sem sérült meg.

A délutáni órákban Csongrád közelében száz négyzetméteren száraz fű és avar égett, amelyet a csongrádi tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltottak el.

Vasárnap

Szentesen a Dr. Berényi Imre utcába az ingatlan tulajdonosa a háztetőn megcsúszott és nem tudott lejönni. Ezért segítségnyújtáshoz riasztották a szentesi tűzoltókat, akik létra segítségével hozták le az ingatlan tulajdonosát.

Riasztott a szén-monoxid érzékelő vasárnap délután egy mindszenti lakásban. A beavatkozáshoz a hódmezővásárhelyi hivatásos és a mindszenti önkéntes tűzoltókat riasztották. A kéményből az átfolyós vízmelegítő elhasznált levegője visszaáramlott a lakásba, amely eszközt a gázszolgáltató szakemberei kizárták a szolgáltatásból. A jelzőkészüléknek köszönhetően senki sem sérült meg.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Új csuklós és szóló autóbuszok álltak forgalomba Szentesen is

Tovább fiatalodik Csongrád-Csanád megye járműállománya. Az elmúlt hetekben 7 darab MAN Lion’s City GL A23 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés