Hirdetés
Home / Politika / Minden kampányban megígéri a szentesi kórház felújítását a Fidesz

Minden kampányban megígéri a szentesi kórház felújítását a Fidesz

Hirdetés

Szentesen a kórház korszerűsítése évek óta késik. 2013 óta a kampányidőszakok kedvenc témája volt a Fidesz részéről a kórházfelújítás, de gyakorlatilag valódi fejlesztés nem történt az elmúlt években – fogalmazott az Alfahírnek adott interjújában Szűcs Ildikó, a Jobbik, az LMP és a DK által támogatott országgyűlési képviselőjelölt.

Szűcs Ildikó szerint a szentesi kórház felújítása, bár elcsépeltnek tűnik már, nem az. 100-120 ezer ember egészségügyi ellátását biztosítja, ezért teljes körű felújításra, megújulásra van szüksége infrastrukturálisan és humánerőforrás tekintetében egyaránt. Jóval kevesebb szakember dolgozik, mint amennyire szüksége van az intézménynek.

Úgy véli, százezer ember orvosi ellátását veszélyezteti a Fidesz nemtörődömsége. Csak a szakemberek lelkiismeretes és áldozatos munkájának köszönhető, hogy a járvány alatt ezek az emberek nem maradtak ellátás nélkül.

Szűcs Ildikó és Z. Kárpát Dániel a szentesi görög sarkon tart standolást

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Több mint tízezer szavazattal nyert Márki-Zay Csongrád-Csanád megyében

Zajlik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek szavazatainak összeszámlálása. Nagyot nyert Márki-Zay Péter Csongrád-Csanád megyében. Csongrád-Csanád megyében: Dobrev …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés