Hirdetés
Home / Legfrissebb / Szűcs Ildikó: Bármilyen hazugsággal támad a Fidesz, a célom az emberek képviselete

Szűcs Ildikó: Bármilyen hazugsággal támad a Fidesz, a célom az emberek képviselete

Hirdetés

A célom az, hogy mindvégig ember maradjak, bármilyen aljas hazugságokkal támad majd a Fidesz, az én célom teljesen egyértelmű: az emberek képviselete – fogalmazott az Alfahírnek a Jobbik, az LMP és a DK által támogatott ellenzéki képviselőjelölt.

Szűcs Ildikó szerint azért fontos az előválasztás, hogy a legesélyesebb jelölt álljon majd szembe a fideszes kihívóval jövő tavasszal az országgyűlési választásokon. A 2018-as választás nagy tanulsága volt, hogy csak együtt sikerülhet legyőzni a Fideszt, és nagyon fontos, hogy a legjobb jelölt képviselje majd jövőre az igazi alternatívát – fogalmazott

Az ellezéki jelölt úgy véli, ,,a képviselő a köz szolgája, szerintem ezt felejtették el a fideszesek. A politikus dolga az, hogy azokat az embereket képviselje, akik őt megválasztották. Szerintem nincs annál szebb, hogy másokat, az országunkat, a hazánkban élő embereket szolgáljuk. Én ezt a szemléletet szeretném visszahozni a politikába.”

Meglátása szerint a térség egyik legnagyobb problémája az elvándorlás. Ezt csak úgy lehet megállítani, ha normális béreket, jövőképet és életkörülményeket tudunk biztosítani az itt élőknek. Fontos feladat lesz az úthálózat fejlesztése, az egészségügy és az oktatás rendbetétele, valamint a bérek rendezése, hiszen az ország e részén jóval az átlag alatt maradnak a fizetések – közölte.

A teljes interjút itt lehet elolvasni.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés