Hirdetés
Home / Legfrissebb / A DK is támogatja Szűcs Ildikót

A DK is támogatja Szűcs Ildikót

Hirdetés

Az ellenzéki előválasztáson a Jobbik és az LMP után a DK is bejelentette, hogy Szűcs Ildikót támogatja. Dobrev Klára ezt Facebook oldalán is közölte, valamint csütörtöki, szentesi fórumán is elmondta.

Dobrev a Kossuth téren beszélgetett a választópolgárokkal arról, milyennek kell lennie az országnak 2022 után. Jelenleg a nemzet gázszerelője,a miniszterelnök strómanja, urizáló kivagyiságát bizonyítva hoz több százmillió forintért világsztárt a saját luxusesküvőjére, közben nyugdíjasok tízezreinek jelent komoly problémát a mindennapi megélhetés, vagy egy kiló csirkemell vásárlása a hónap végén.

A DK szerint Szűcs Ildikó képes arra, hogy megszólítsa a jobboldali érzelmű ellenzéki szavazókat is, ez pedig kulcsfontosságú lehet a körzetben. Dobrev Klára úgy véli, egy ilyen emberre van szükség ahhoz, hogy 2022-ben ebben a körzetben isgyőzni tudjanak, ezért őt támogatják az őszi ellenzéki előválasztáson.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés