Hirdetés
Home / Kékfény / Kávégépet tört fel Szentesen

Kávégépet tört fel Szentesen

Hirdetés

A szentesi rendőrök néhány órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki italautomatából vitt el pénzt a Kurca-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves férfi 2021. június 19-én éjszaka ment be a belvárosban lévő autóbusz-állomás várótermébe. Mivel senki sem volt az épületben, úgy döntött, hogy feltöri az ott elhelyezett kávéautomatát. Felfeszítette a gép burkolatát, ezután a pénztároló rekeszből több ezer forintot vett ki és távozott. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. június 22-én délelőtt, az automatát üzemeltető cég képviselője tett bejelentést az esetről.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, a közeli térfigyelő kamerák felvételei alapján néhány órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőt. Kihallgatásán a férfi elismerte a tettét, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés