Hirdetés
Home / Kékfény / Betondarabokat dobott az úttestre Üllés és Bordány között

Betondarabokat dobott az úttestre Üllés és Bordány között

Hirdetés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. június 11-én 15 óra 47 perckor egy gépjárművezető tett bejelentést arról, hogy az 5408-as úton közlekedve, a 36-os kilométerszelvénynél betontörmelékeken hajtott át furgonjával.

Ennek következtében az autóban anyagi kár keletkezett, személyi sérülés szerencsére nem történt. A kiérkező baleseti helyszínelőnek a bejelentő elmondta, egy gyanúsan viselkedő férfit látott a közelben. A kapott információk alapján a rendőrök egy órán belül elfogták, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították az ittas állapotban lévő feltételezett elkövetőt. A további adatgyűjtés és tanúkutatás során az egyenruhások megállapították, hogy a férfi az útmenti árokban lévő betondarabokat dobálta fel az úttestre, vele szemben a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés