Hirdetés
Home / Legfrissebb / Együtt emlékeztek az előválasztás ellenzéki jelöltjei

Együtt emlékeztek az előválasztás ellenzéki jelöltjei

Hirdetés

Szűcs Ildikó, Mészáros Gábor, Fehér Attila és Borsik Viktor közösen koszorúzott június 4-én Csongrádon.

101 évvel ezelőtt feldarabolták a hazánkat, elválasztották egymástól a nemzetet, elválasztottak egymástól családokat, és a magyar emberekből az elcsatolt területeket megtűrt kisebbség lett. 2010. óta ez a nap a Nemzeti Összetartozás Napja.

Szűcs Ildikó úgy véli, ,,ez az összetartozás nem csak határokon átívelően, de a határokon belül is felelősséget ró minden magyarra,” hazánk pedig akkor lehet erős és összetartó, ,,ha mi, itt élők egymással toleránsak és szolidárisak vagyunk.” A Jobbik által támogatott civil jelölt azt írta:

,,Mi, a demokratikus ellenzék elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kormányra kerülve 2022. után helyreállítsuk hazánkban a társadalmi békét és betemessük az árkokat, megteremtve annak feltételeit, hogy a magyar nemzet érdekei mellett ne csak szavakban, de tettekben is képes legyen Magyarország kiállni.Így lesz, és akkor néhány éven belül a Nemzeti Összetartozás Napja nem megosztottságban, hanem valódi összetartozás érzésében találja az anyaországi magyarokat, Trianon emléke pedig az elszenvedett veszteségek feletti keserűséget lassan feledve a nemzet újbóli felemelkedésének reményével köszönt majd ránk.”

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés