Hirdetés
Home / Legfrissebb / A „legatyásodott Orbán Viktornak” rendezett jótékonysági krumplivásárt a Jobbik IT

A „legatyásodott Orbán Viktornak” rendezett jótékonysági krumplivásárt a Jobbik IT

Hirdetés

Jótékonysági krumplivásár megnevezéssel rendezett performanszt a Jobbik Ifjúsági Tagozat a budai Várban levő Karmelita Kolostornál, Orbán Viktor irodájánál. Keresztesy Gergő, a szervezet vezetője azt mondta, uniós szinten nemcsak számtalan statisztikában kezd leszakadni Magyarország, hanem az ország miniszterelnöke is – mint fogalmazott – legatyásodott.

Keresztesy ezzel arra utalt, hogy – ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor vagyonnyilatkozata alapján meglehetősen szegény, megtakarításai egyáltalán nincsenek.

Az ifjúsági szervezet vezetője arról számolt be,

a járókelők nem igazán hitték el, hogy a miniszterelnök vagyonnyilatkozata megfelelne a valóságnak.

Mint ironikusan mondta, bíznak abban, hogy jótékonysági akciójuk nyomán Orbán Viktor változtat politikáján, több segítséget fog nyújtani a magyar embereknek, lecseréli arab milliárdosait, strómanjait, és reméli, előtérbe kerülhetnek a kis- és középvállalkozások, a fiatalok, akik lakhatási nehézségekkel küzdenek, a szórakoztatóiparba, vendéglátásban dolgoznak és így elvesztették munkahelyüket.

(alfahir.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés