Hirdetés
Home / Legfrissebb / Első ránézésre nem mondhatni, hogy minden járványügyi szabályt betartottak a NAV szentesi árverésén

Első ránézésre nem mondhatni, hogy minden járványügyi szabályt betartottak a NAV szentesi árverésén

Hirdetés

Jelentős tömeget vonzott a Nemzeti Adó-és Vámhivatal február 1-jén, Szentesen tartott gyorsított árverése, amelyet a NAV egy nappal korábban egyébként Facebook-oldalán külön is bepromózott. A nagy érdeklődés elsősorban annak volt köszönhető, hogy potom pénzért lehetett – többségében Németországból származó – autókat megvásárolni: az egyes járművek kikiáltási ára 50 ezer forinttól indult, ami a Telex cikke szerint “az ország számos pontjáról vonzotta a vevőket”. (Kiemelt fotó: Szentesi Mozaik)

Az egyik résztvevő úgy saccolta, hogy

az árverésre több mint százan biztosan érkeztek, az emberek pedig a telephely előtt tömörültek össze.

A hivatalos program szerint az érdeklődőket ugyanis csak déltől, a regisztráció ellenőrzése után engedték be. 

A NAV sajtóosztálya a Telexnek azt írta, hogy ,,a telephely nyitott udvarára csak előzetes regisztráció után, maszkban, a biztonságos távolság betartásával léphettek be a licitálók”.

Csakhogy egy a lapnak nyilatkozó férfi azt mondta, „óriási volt a káosz”, ráadásul egy rendőrautót is látott elhaladni az árverés mellett, a járőrök azonban nem intézkedtek.

Ezt erősítette meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya is, akik válaszukban közölték: „az esemény során rendőri intézkedésre a járványügyi helyzettel kapcsolatban nem került sor”.

(alfahir.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés