Hirdetés
Home / Legfrissebb / A szentesi Pikoló söröző sem nyit ki elsején

A szentesi Pikoló söröző sem nyit ki elsején

Hirdetés

Bár eredetileg a szentesi Pikoló söröző is jelezte az eseményt hirdető térképen, hogy február 1-jén kinyit, végül visszalépett – mondta el az Azonnalinak a hely tulajdonosa, Magyar Zsuzsanna.

Lebeszélték, nehogy összeszedjen egy vaskos büntetést – mondta el Zsuzsanna, ám a helyzetük ettől még cseppet sem javult.

Bár Zsuzsannának nincs részletes képe a szentesi helyzetről, de amennyire rálát, a többi vendéglátós ugyanígy küszködik.

Mint az ismert, a vendéglátósok hétfőre szervezett üzletnyitási akciója előtt két nappal lépett hatályba a kormányrendelet, ami alapján kötelező fél évre bezáratni azt a helyet, amely a szabályok ellenére kinyit, és megemelkedik a bírságok összege is. Eszerint azok a vendéglátósok, akik megszegik a vendéglátóhelyek zárvatartására vonatkozó szabályokat, az eddig eddig 150 ezer forinttól 1 millió forintig történő pénzbírság helyett most 1 milliótól 5 millió forintig terjedő pénzbírsággal sújthatóak, továbbá a szabályok első alkalommal történő megszegése esetén hat hónapra, ismételt megszegése esetén pedig a rendőrség egy évre bezáratja ezeket a helyiségeket .

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés