Hirdetés
Home / Kékfény / Nem csak termesztette, árulta is a marihuánát egy szentesi férfi

Nem csak termesztette, árulta is a marihuánát egy szentesi férfi

Hirdetés

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki a gyanú szerint marihuánát termesztett, valamint ismerőseinek is értékesített belőle. Kábítószer-kereskedelem miatt kell felelnie.

A nyomozás során beszerzett információk szerint a 30 éves gyanúsított az utóbbi években rendszeresen értékesített marihuánát ismerősi körében. A rendőrök 2021. január 11-én reggel tartottak kutatást a férfi lakóhelyén. A szemle során az ingatlanban, egy külön erre a célra berendezett helyiségben 44 tő kendergyanús növényt, illetve az azok termesztéséhez szükséges eszközöket és berendezéseket találtak. Ezenkívül dobozokba csomagolva 424 gramm növényi törmeléket is lefoglaltak a nyomozók. Az elsődleges szakértői vélemény megállapította, hogy a talált növények, valamint azok őrleményei kábítószernek minősülnek.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés