Hirdetés
Home / Országos / Jakab Péter egyedüli ellenzéki politikusként jelent meg Orbán 2020-as emlékei között

Jakab Péter egyedüli ellenzéki politikusként jelent meg Orbán 2020-as emlékei között

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök egy kétperces szilveszteri videóban tekintett vissza 2020 számára szép, illetve nehéz perceire, amit nagyrészt a koronavírus-járvány elleni védekezés töltött ki. Ismét láthattuk, ahogy szkafanderbe öltözött, ahogy bejelentett, és ahogy átvette a kínai szállítmányokat. 

A sok siker mellett azonban voltak kihívások is, és érdekes, azokat nem Soros György, nem Gyurcsány Ferenc (vagy a felesége), de még csak nem is az SZFE-, vagy az sajtószabadság melletti több tízezres tömegtüntetések jelentették a számára. Egyetlen egy magyar ellenzéki politikus jelent meg Orbán emlékezetében – igaz ő kétszer is. Jakab Péter először februárban nézett farkasszemet a miniszterelnökkel, majd a Jobbik elnöke megjelent októberben is, amikor vissza akarta adni a borsodi zsák krumplit a Fidesz elnökének. 

Hogy mit jelent majd a gyakorlatban az, hogy Orbán Viktor ennyire kiemelte Jakab Pétert, az majd 2021-ben kiderül, de az eléggé úgy tűnik, hogy a jobbikos politikus akciói betalálnak a miniszterelnöknél.

(alfahir.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Az egyéni körzetek eredménye alapján kimondható: a Jobbik jelöltjei nélkül nincsen kormányváltás

Rendkívül hosszú szavazatszámlálási procedúra után végül megszületett az ellenzéki előválasztás végeredménye, ahol Dobrev Klára nyerte meg …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés