Hirdetés
Home / Kékfény / Késsel fenyegetett meg két szociális dolgozót Szentesen

Késsel fenyegetett meg két szociális dolgozót Szentesen

Hirdetés

Őrizetbe vették a nyomozók azt a 49 éves helybeli férfit, aki egy késsel fenyegetett meg két szociális dolgozót Szentesen. Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. december 8-án 11 óra körül ügyintézés céljából kereste fel a Szentesi Családsegítő Központot, ahol egy esetmenedzser és egy családgondozó fogadta. A megbeszélés során szóba került a gyanúsított gyermekének családból történő kiemelése, mire ő elővette a nála lévő kést és azzal megfenyegette az ügyintézőket. A szociális szakembereknek sikerült megnyugtatniuk a férfit, személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a terheltet előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.

A nyomozók a gyanúsított lakhelyén tartott kutatás során lefoglalták a kést.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés