Hirdetés
Home / Kékfény / Kerékpárt lopott Csongrádon, de nem tekert messzire

Kerékpárt lopott Csongrádon, de nem tekert messzire

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csongrádon. A rendőrök azonban néhány órán belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves feltételezett elkövető 2020. október 17-én hajnalban, egy benzinkút mellett sétálva figyelt fel a kerékpártárolóban lévő kétkerekűre. Odalépett a biciklihez, letépte róla a zárat és eltekert. A sértett csak órák múlva észlelte a lopást, ezt követően a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottól a nyomozók lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A csongrádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés