Hirdetés
Home / Legfrissebb / Illegális szexpartit oszlattak fel Brüsszelben, amelyen egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett

Illegális szexpartit oszlattak fel Brüsszelben, amelyen egy azóta lemondott magyar EP-képviselő is részt vett

Hirdetés

Az Európai Parlament (EP) egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja a Telex két belgiumi újság, a 7sur7 és a HLN-ra hivatkozva. Utóbbi videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan, ahogyan azt sem, kiről van szó pontosan. 

A péntek esti bulin – amit egy belvárosi épület első emeletén tartottak – a helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön megerősítették: a rendezvény szexparti volt, amin részt vett az EP egyik magyar képviselője is, az eseményt követően pedig lemondott.

A képviselőt a rend őrei letartóztatták, a helyszínen pedig drogokat is találtak

– írja az eseményt felderítő DH NET.

A partin a cikk szerint több diplomata és egy EP képviselő is jelen volt. Az eseményt pedig a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedéseknek.

Emlékezetes, a napokban a Fidesz EP-képviselője, Szájer József minden előzmény nélkül visszaadta a mandátumát.

Mint közleményében írta: “A mai napon David Sassoli európai parlamenti elnök úrnál benyújtottam a lemondásomat az európai parlamenti képviselői tisztségemről. A lemondás 2020. december 31-vel hatályos. Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával.”

A 444.hu és a 24.hu is megkereste Szájer Józsefet, illetve a brüsszeli fideszes delegáció tagjait, de senkit nem tudtak elérni.Végül az egyik képviselő, aki felvette a telefont, azt mondta, mindenki pontos tájékoztatásra vár, mert eddig csak a sajtóból értesültek a rendőrségi ügyről.

A 24.hu elérte Szájer József sajtósát is, aki közölte, a vasárnapi hivatalos nyilatkozat van érvényben, további információkat nem adnak a képviselő lemondásával kapcsolatban.

A belga ügyészség nemrég azt írta, hogy délután adnak majd közleményt az ügyben.

Az Európai Parlament sajtóosztálya a Telex kérdésére írta, nincs megerősített információjuk az ügyben. Hozzátették: az EP-képviselők magatartására vonatkozó normák a munkahelyi viselkedésre és nem a politikusok magánéletére vonatkoznak. Ezzel kapcsolatos szankciókat pedig nem az EP, hanem az illetékes hatóságok hozhatnak, amennyiben megállapítják annak szükségességét.

(alfahir.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Több mint tízezer szavazattal nyert Márki-Zay Csongrád-Csanád megyében

Zajlik az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek szavazatainak összeszámlálása. Nagyot nyert Márki-Zay Péter Csongrád-Csanád megyében. Csongrád-Csanád megyében: Dobrev …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés