Hirdetés
Home / Kékfény / Rendőrkézen a kerékpártolvaj

Rendőrkézen a kerékpártolvaj

Hirdetés

A kisteleki nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki egy kerékpárt tulajdonított el a városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a 28 éves gyanúsított 2020. november 1-jén délután – italozás után hazaindulva – Kistelek belvárosában vette észre a kerékpártárolóban elhelyezett kétkerekűt. Mivel a bicikli nem volt lezárva a férfi felült rá és hazatekert azzal csengelei tartózkodási helyére.

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozók az ügyben tartott kutatás során az eltulajdonított kerékpárt lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés