Hirdetés
Home / Legfrissebb / Idős férfin segítettek a szentesi polgárőrök

Idős férfin segítettek a szentesi polgárőrök

Hirdetés

A 69 éves Fodor István Budapestről akarta elhozatni az elektromos mopedjét a lakóhelyére, a békés megyei Dombiratosra, de mivel nagyon drágán vállalták a fuvart, ezért elindult vele közúton. Csütörtökön este 8 óra után a szentesi MOL kútnál töltötte a járművét, a kijárási tilalom miatt azonban a benzinkút kezelője jelezte a rendőrségnek, hogy az idős férfi nem tud, és nem is szeretne tovább menni – írja a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségéne honlapja.

A Szentesi Polgárőr Egyesület elnökhelyettese, Paksi Anikó közös szolgálatot látott el a rendőrséggel. A gyors intézkedésnek köszönhetően Fodor Istvánt a Hajléktalan Segítő Központba szállították és éjszakára elhelyezték.

Gilinger István, a polgárőr egyesület elnöke pénteken reggel úgy döntött, hogy az idős férfit haza szállítják otthonába, a Szentestől 80 kilométerre lévő Dombiratosra. Fodor István nagyon megköszönte a segítséget a polgárőröknek, a rendőrségnek és a Hajléktalan Segítő Központnak, mint mondta, nem is gondolta, hogy ilyen hamar haza érhet.

(csmpszsz.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Új csuklós és szóló autóbuszok álltak forgalomba Szentesen is

Tovább fiatalodik Csongrád-Csanád megye járműállománya. Az elmúlt hetekben 7 darab MAN Lion’s City GL A23 …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés