Hirdetés
Home / Legfrissebb / Idős férfin segítettek a szentesi polgárőrök

Idős férfin segítettek a szentesi polgárőrök

Hirdetés

A 69 éves Fodor István Budapestről akarta elhozatni az elektromos mopedjét a lakóhelyére, a békés megyei Dombiratosra, de mivel nagyon drágán vállalták a fuvart, ezért elindult vele közúton. Csütörtökön este 8 óra után a szentesi MOL kútnál töltötte a járművét, a kijárási tilalom miatt azonban a benzinkút kezelője jelezte a rendőrségnek, hogy az idős férfi nem tud, és nem is szeretne tovább menni – írja a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségéne honlapja.

A Szentesi Polgárőr Egyesület elnökhelyettese, Paksi Anikó közös szolgálatot látott el a rendőrséggel. A gyors intézkedésnek köszönhetően Fodor Istvánt a Hajléktalan Segítő Központba szállították és éjszakára elhelyezték.

Gilinger István, a polgárőr egyesület elnöke pénteken reggel úgy döntött, hogy az idős férfit haza szállítják otthonába, a Szentestől 80 kilométerre lévő Dombiratosra. Fodor István nagyon megköszönte a segítséget a polgárőröknek, a rendőrségnek és a Hajléktalan Segítő Központnak, mint mondta, nem is gondolta, hogy ilyen hamar haza érhet.

(csmpszsz.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés