Hirdetés
Home / Kékfény / Rendőrkézen a szentesi betörők

Rendőrkézen a szentesi betörők

Hirdetés

A Szentesi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki két helybeli fiatalt, akik betörtek egy ingatlanba a városban. A gyanúsítottak rövid időn belül rendőrkézre kerültek.

A feltételezett elkövetők 2020. október 24-én hajnalban másztak be a külvárosban lévő családi ház udvarára, majd felfeszítették az ingatlan bejárati ajtaját. Egyikőjük bement az épületbe, ahol körbenézett, és talált egy női hátizsákot, amit magukkal vittek. A fiatalok a közeli Kurca partján kiforgatták a táskát, amiben egy pénztárcát – benne személyes iratokkal és készpénzzel – találtak. A pénzt eltették, a többit pedig a főcsatornába hajították.

A sértett csak órákkal később vette észre értékeinek hiányát, ezt követően bejelentést tett a 112-es központi segélyhívó számon.

A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. Velük szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az egyenruhások a táskát és a tárcát kiszedték a Kurcából, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

A Jobbik a választókra bízza, melyik miniszterelnök-jelöltet támogatják

Összeült a Jobbik elnöksége, hogy megvitassák, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában – írta saját …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés