Hirdetés
Home / Kékfény / Buszsofőr és autósoktató verte egymást, a tanuló választotta szét őket

Buszsofőr és autósoktató verte egymást, a tanuló választotta szét őket

Hirdetés

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik kölcsönös dulakodásának a tanulóvezető vetett véget.

A vádirat szerint az autósoktatóként dolgozó vádlott 2020. március 10-én délután arra utasította az autóját vezető tanulót, hogy forduljon meg az egyik hódmezővásárhelyi buszállomáson. Az állomáson indulásra várakozott a buszsofőrként dolgozó vádlott, aki azonban úgy parkolt le, hogy a tanulóvezető nem tudott mellette elmenni. Az autósoktató ezért kiszállva a gépkocsiból hangosan kiabálva arra szólította fel a buszsofőrt, hogy álljon félre, aki azonban ennek nem volt hajlandó eleget tenni, ő is kiszállt a buszból és hangos szóváltás alakult ki közöttük.

A vita során az autósoktató combon rúgta a buszsofőrt, aki válaszul letörte az autó visszapillantóját. Ezt követően a vádlottak egymásnak estek és kölcsönösen dulakodni, lökdösődni kezdtek. Az eseményeknek az addig a gépkocsiban tartózkodó tanulóvezető vetett véget, aki szétválasztotta a verekedő feleket.

A közfeladatot ellátó személynek minősülő buszsofőr sérülése 8 napon belül gyógyult, míg az autóban 20.000. forintos kár keletkezett.

A járási ügyészség az oktatót közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és könnyű testi sértés vétéségével, míg a buszsofőrt garázdaság vétéségével vádolja.

A vádlottak bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés