Hirdetés
Home / Országos / Lenullázták a magyar kormány Twitter-oldalát, Kovács Zoltán szerint a “libernyákok” és Soros György tehet minderről

Lenullázták a magyar kormány Twitter-oldalát, Kovács Zoltán szerint a “libernyákok” és Soros György tehet minderről

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Kovács Zoltán Facebook-bejegyzésben kelt ki magából, mert mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország Kormányának hivatalos fiókját, az About Hungary-t a Twitter.

? Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország Kormányának hivatalos fiókját, az About Hungary-t a…

Közzétette: Kovács Zoltán – 2020. szeptember 30., szerda

A nyomozókat is megszégyenítő államtitkár gyorsan összefüggést talált az Európai Bizottság által a mai napon publikált első jogállamisági jelentése kapcsán. Ahogy fogalmaz,

Úgy látszik, végérvényesen beköszöntött a szép új világ, amelyben megtörténhet az az abszurd eset, hogy elhallgattatják a techóriások azokat, akik más véleményen vannak, mint a libernyákok.

Kovács Zoltán ezt követően egy újabb poszttal jelentkezett, hogy közölje az About Hungary követőivel: a Twitter szép csendben újra elérhetővé tette Magyarország Kormányának Twitter-oldalát. Vagyis volt követőivel, mivel egy bökkenő akadt: a közösségi felület lenullázta az oldal követőinek számát. Ha már az előző bejegyzésében előkerült a “libernyák”, akkor az államtitkár újrázásából már nem maradhatott ki Soros György sem:

Vera Jourová épp ismertette az Európai Bizottság Soros György által komponált abszurd és valótlan jogállamisági jelentését.

UPDATE: miközben Vera Jourová épp ismertette az Európai Bizottság Soros György által komponált abszurd és valótlan…

Közzétette: Kovács Zoltán – 2020. szeptember 30., szerda

(alfahir.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó: ne maradjanak otthon a szentesiek, közös jövőnk a tét!

A Jobbik, az LMP, a DK és az Új Kezdet által támogatott képviselőjelölt mindenkit az …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés