Hirdetés
Home / Kékfény / Új központot kaptak a nagymágocsi polgárőrök

Új központot kaptak a nagymágocsi polgárőrök

Hirdetés

A Mátyás király utca 18. szám alatti központi helyet az önkormányzat adományozta a polgárőröknek, Ez korábban szolgálati lakás volt, de már évek óta nem használták.

Az épület komoly felújításra szorult. Az ehhez szükséges forrást a Belügyminisztérium, illetve a Közfoglalkoztatási Program biztosította. Az önkormányzat felújította az épület tetőzetét, külsőleg hőszigetelték, központi fűtést alakítottak ki. A ház belső festést is kapott. Egy helyi mezőgazdasági vállalkozó pedig segített az épület berendezésében is.

Nagymágocson 30 fős polgárőrség működik. A szervezet tagjai igen aktívak. Segítik a helyi rendőrőrs munkáját, de több saját tettenérésük is volt. Télen a nagy hidegben, hóban, nyáron a kánikulában is számíthatnak a segítségükre a település idős, vagy akár tanyán élő tagjai. A vírushelyzetben is helyt álltak.

Az átadáson jelen volt Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő, Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Batiz István a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetség elnöke, Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere.

(csmpszsz.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés