Hirdetés
Home / Megyei hírek / Makón tartotta megyei családi napját a Jobbik

Makón tartotta megyei családi napját a Jobbik

Hirdetés

A Maros-parti Zöldház adott otthont a Jobbik Csongrád-Csanád megyei családi napjának, ahová a párt tagjait és családtagjaikat várták egy kellemes délutánra tegnap. A rendezvényre eljött Lejer Zoltán, a Jobbik pártigazgatója is. Információink szerint a térségből a csongrádi szervezet vett részt az eseményen. (Kiemelt fotó: Zeitler Ádám, makói önkormányzati képviselő, a párt regionális igazgatója és Lejer Zoltán.)

Az elmúlt időszakban több régióban is volt hasonló jobbikos családi nap. Az elmúlt két évben, amióta pénzhiánnyal küzd az ellenzéki párt, nem volt erre lehetőség, de próbálják ezeket a kezdeményezéseket támogatni.

Lejer Zoltán elárulta, ha lemegy a borsodi időközi országgyűlési választás október 11-én, azt követően hálózatépítés kezdődik, új tagok toborzásával. – Abban bízok, hogy újra lendületet tudunk szerezni és vissza tudunk menni a kistelepülésekre, ott, ahol a Fidesz-propaganda a legerősebb most – fogalmazott.

Távolabbi terv, hogy ingyenes újságot szeretnének eljuttatni oda, ahol 2022-ben jobbikos, de közös ellenzéki jelölt fog indulni.

(www.mcsipos.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szentesről érkezett az egyik legtöbb bejelentés

Csütörtökön közel harminc viharkárról érkezett lakossági bejelentés a szegedi főügyeletre. Szeged, Makó, Hódmezővásárhely, Szentes térségéből …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés