Hirdetés
Home / Legfrissebb / Közösségi összefogásból festenék újra a régi Kultúrházat

Közösségi összefogásból festenék újra a régi Kultúrházat

Hirdetés

Másfél nap, festés, lecsófőzés és evés, közben jó hangulat, beszélgetés a legutóbbi felmérésről és kötetlen találkozás Agócs Lászlóné önkormányzati képviselővel, “rendkívüli fogadóóra” –  a régi Kultúrház újrafestésére hívnak, várnak minden Lapistón és környékén élő lakost, családot. 

2020. szeptember 4.: 14 órától előkészületek: tapéta leszedése, kis csiszolás, a fal kijavítása, közben a fontosabb problémák megbeszélése

2020. szeptember 5._ 8 órától a munka folytatása és festés, takarítás, ebéd.

A szakmunkát festő segíti!

Amennyiben teheti, kérjük jöjjön el vagy az egyik vagy a mindkét napra, de ha csak pár órára, akkor is szeretettel várjuk. Ha otthonában van spakli és egyéb az előkészületekben hasznos eszköz, kérjük hozza magával.

Családoknak is kiváló program: amíg apa fest, anyával lecsót főzünk, a gyerek(ek) pedig játszhat(nak), focizhat(nak).

Hogy tudjuk mennyi segítő kézre számíthatunk, kérjük minél előbb jelezze részvételi szándékát (mikor, mennyi időre tud jönni, tud-e hozni magával eszközt, stb.) Agócs Lászlónénak a 30/313-46-06-os telefonszámon vagy agocsne59@gmail.com e-mail címen vagy messengeren Bözse Agócsné.

(szentes.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés