Hirdetés
Home / Legfrissebb / A Fidesz volt szentesi képviselőjelöltje nem tud leállni a migránsokról

A Fidesz volt szentesi képviselőjelöltje nem tud leállni a migránsokról

Hirdetés

Teljes kudarcnak nevezte az elmúlt öt év európai migrációs politikáját Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, a Nézőpont Intézet elemzője az M1-en. 

Elmondása szerint Németország lakosságának egyötöde már migrációs hátterű, és lehet látni, hogy a tendencia erősödik. Az őshonos német lakosság születési rátája rendkívül alacsony, a migrációs hátterű embereké népcsoporttól függően 3,4-4,2 közt alakul.

Ebből következik, hogy húsz év alatt a német lakosság meg fog feleződni, de vannak városok, ahol ehhez már most is közel járnak

– emelte ki.

Hozzátette: egy évben durván 200 ezer német hagyja el a hazáját, nagyrészt nyugdíjasok, akik azt mondják, hogy nem érzik magukat biztonságban, nem érzik jól magukat hazájukban a migráció miatt. Magyarország kedvelt célországuk, egyrészt a migrációs politika miatt, másrészt sok sváb település van, ahol beszélnek németül – mondta.

Arról is beszélt, hogy a kibocsátó államok – például Afganisztán vagy Pakisztán – nem nagyon akarják visszafogadni a balkáni útvonalon megrekedt illegális migránsokat, az elmúlt öt évben csupán mintegy 1500 embert tudtak visszaküldeni.
Georg Spöttle szerint több mint 500 ezer emberről tudnak a hatóságok Dániában, akiknek folyamatban van a menedékkérelme, Németországban pedig 272 ezer olyan migráns tartózkodik, akik ellen jogerősen meghozták az ítéletet, hogy haza kell térniük, mert nem jogosultak politikai menedékjogra. Ugyanezek az arányok Olaszországban vagy Spanyolországban is – mondta.

Közölte:

Németország 2015 óta 120 milliárd eurót adott ki migránsokra, és ez nem térül meg, mert nem kezdenek el dolgozni, nem illeszkednek be az illegális bevándorlók.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés