Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: kerékpárt és válltáskát lopott

Lezárt nyomozás: kerékpárt és válltáskát lopott

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy biciklit, majd egy válltáskát tulajdonított el Csongrádon. Lopás miatt kell felelnie.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 20 éves férfi 2020. június 17-én hajnalban – miközben hazafelé sétált a városban – vette észre a családi ház udvarán letámasztott kétkerekűt. Átmászott a kertkapun, majd elvitte a biciklit, amit később egy ismerősének kölcsönadott. Pár nappal később a belvárosban szólított meg egy férfit. A sértett válláról levágta az oldaltáskáját, amiben készpénz, mobiltelefon, illetve személyes iratok voltak. Ezt követően elmenekült.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A megtartott kutatások során a nyomozók lefoglalták a biciklit és visszaadták azt a tulajdonosának.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés