Hirdetés
Home / Kékfény / Horgászfelszerelést loptak Mindszenten

Horgászfelszerelést loptak Mindszenten

Hirdetés

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik horgászeszközöket tulajdonítottak el Mindszenten. Lopás miatt kell felelniük.

A megalapozott gyanú szerint a hódmezővásárhelyi és mindszenti elkövetők 2020. augusztus 1-jén hajnalban bontották meg a családi ház téglakerítését, így jutottak be a melléképületbe. A tárolót átkutatták, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vittek el, csaknem kétszázezer forint értékben. Miután végeztek, visszarendezték a megbontott kerítésrészt, és távoztak.

A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A terület körzeti megbízottja adatgyűjtésbe kezdett, ennek eredményeként a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés