Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: lopott kerékpárral tekert haza Csanyteleken

Lezárt nyomozás: lopott kerékpárral tekert haza Csanyteleken

Hirdetés

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a baksi férfival szemben, aki eltulajdonított egy kerékpárt Csanyteleken. Eljárás indult ellene.

A megalapozott gyanú szerint a 23 éves férfi 2020. május 28-án este, autóbusszal érkezett a településre. Mivel a tömegközlekedési eszközzel már nem tudott továbbutazni, ezért leszállt. A megálló mellett felfigyelt egy kerékpártárolóban lévő biciklire. Amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, leszakította a zárat, ezután Baks irányába tekert a kétkerekűvel. A tulajdonos csak másnap észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozás során a rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatás során az egyenruhások lefoglalták a kerékpárt és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés