Hirdetés
Home / Egyéb kategória / A megyei közgyűlés elnökének korábbi egyesülete ifjúsági szálláshelyet épített Szegváron

A megyei közgyűlés elnökének korábbi egyesülete ifjúsági szálláshelyet épített Szegváron

Hirdetés

50 millió forint támogatásból épült ifjúsági szálláshely Szegváron a Kurca-völgye Egyesület pályázata révén. Az egyesület előző elnöke Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés fideszes elnöke volt, utódja a fia, Gémes Gergő.

A megyei közgyűlés azt írja honlapján: a településesen évek óta problémát jelentett a csoportok elszállásolása, csak falusi turizmus működött Szegváron, ami magánházaknál szobák bérbeadását jelentette, nagyobb csoportok egy helyen történő elszállásolására viszont nem volt mód. A testvértelepülések delegációinak fogadásakor, illetve nagyobb települési rendezvények, lakodalmak esetén nem volt elegendő szálláshely, ezért is nagy jelentőségű, hogy a pályázat révén az új ifjúsági szállás megépítésével megoldás született erre a problémára.

A szegvári Kurca-völgye Egyesületnek az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap Turisztikai fejlesztések ösztönzése pályázatból sikerült egy korszerű ifjúsági szálláshelyet létesíteni Szegvár központjában. A több, mint 50 millió forint támogatásból létrehozott szálláshelyen kilenc berendezett szoba szolgál lehetőségként a település vendégeinek minden igényt kielégítő elszállásolására.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés