Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: mindszenti házakba tört be és pénzt, szerszámokat lopott

Lezárt nyomozás: mindszenti házakba tört be és pénzt, szerszámokat lopott

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a mindszenti férfival szemben, aki városszerte több helyre betört és készpénzt, valamint szerszámgépet vitt el.

A megalapozott gyanú szerint a 31 éves férfi 2019. október 10-én 18 óra és 11-én 6 óra között öt ingatlanba ment be Mindszenten. Az épületekbe úgy jutott be, hogy a nyílászárókat felfeszítette. Egy élelmiszerboltból és egy szórakozóhelyről több tízezer forintot, míg egy bútorboltból szerszámgépet tulajdonított el. Ezen kívül bement egy másik vendéglátóhelyre is, de a biztonsági nyílászárón nem tudott átjutni. Végül átmászott egy belvárosi épület kerítésén, az ablakot betörte, de nem talált semmit, ezért távozott.

A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során a bejelentéstől számított néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak és előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az elkövetőt őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság 2019. október 12-én elrendelte letartóztatását.

A megtartott kutatás során az egyenruhások lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét és visszaadták azt a tulajdonosának.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés