Hirdetés
Home / Legfrissebb / Táborozó gyermekek látogatták meg a szentesi madármentőket

Táborozó gyermekek látogatták meg a szentesi madármentőket

Hirdetés

A Szentesi Evangélikus Egyházközség táborozó gyermekei a Madárkórház Alapítvány Szentesi Madármentő Állomásán jártak pénteken.

A mai nap, ha esős és borús is volt, melegséget és fényt hozott az Állomásra. Csodálatos délelőttöt töltöttünk együtt a táborozó gyermekekkel, Veres-Ravai Réka lelkésszel. Ezúton is szeretnénk megköszönni a madaraknak szánt támogatást, a szentesi Evangélikus Egyházközségnek lelkészüknek Veres-Ravai Rékának, valamint a gyermekek szüleinek.

– közölte a látogatás kapcsán a Madármentő Állomás.

Az állatvédők arra is felhívták a figyelmet a héten, hogy a tavalyi évhez képest a segítségre szoruló madarak, állatok száma kimagaslóan megemelkedett. Ezért szükségük lenne fekete nadálytő krémre, Neogranormon kenőcsre, Leukoplastra, Copoly pólyára (a színes önmagára ragadó, fa spatula, izoláló kendő, ha textilből van, izoláló fólia, ha műanyagból), Klercide fertőtlenítőre, rozsdamentes kezelőasztalra, gurulós álló vizsgálólámpára, 2 darab gurulós székre állítható magassággal, L-es méretű gumikesztyűre, szájmaszkra, kézfertőtlenítőre, papírtörlőre, laktózmentes macskatápszerre, alutasakos macskaeledelre, csirkeszívre, nyúltápra, apróra őrölt kukoricadarára, kukoricára és búzára.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés