Hirdetés
Home / Kékfény / Vádalku után kerülhetett elő a szentesi anya holtteste

Vádalku után kerülhetett elő a szentesi anya holtteste

Hirdetés

A rendőrök azonosították a 14 éve Szentesről eltűnt K. Judit földi maradványait. A Blikk és a Bors egyaránt úgy tudja, vádalku állhat a friss nyomozati eredmények hátterében, a holttest pontos helyét így találhatták meg a nyomozók.

A rendőrség szerint a gyilkossággal a nő volt élettársa, D. Lajos gyanúsítható, ellene európai elfogatóparancsot adtak ki, már az olasz hatóságok őrizetében van, átadásáról később döntenek. Az ügyben az országos rendőrfőkapitány korábban 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

D. Lajos februárban már bíróság elé állt, azzal vádolták, hogy 2006-ban, két hónappal élettársa eltűnése után ő dobott gránátot a szentesi jegyző házára. A bíróság felmentette, akkor azt mondta a Borsnak: nincs köze K. Judit eltűnéséhez, tud a nyomravezetői díjról, de nem foglalkozik vele, nem érintett.

Az asszony kétéves gyermekét hátrahagyva tűnt el 2006. július 21-ről 22-re virradóra. Eltűnését kislánya édesapja, az akkor 43 éves D. Lajos jelentette be.

A Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztálya számos olyan körülményt tárt fel, amelyek miatt nem tudták a nyomozók nyugodtan kijelenteni, hogy az akkor 26 éves szentesi nő nem lett bűncselekmény áldozata.

(24.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Fának ütközött egy autó Szentesen

A Honvéd utca és a Kiss Zsigmond utca kereszteződésében történt az eset pénteken kora reggel. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés