Hirdetés
Home / Kékfény / Mindszenten lehasadt egy faág, Csanyteleken kerítésre dőlt egy fa

Mindszenten lehasadt egy faág, Csanyteleken kerítésre dőlt egy fa

Hirdetés

Ezek történtek a megyében kedden:

Kedden, a reggeli órákban Makón, a Móra Ferenc utcában kettéhasadt egy fa, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók végezték el.

Mindszenten, a Bocskai utcában hasadt le egy nagyméretű faág, amit a hódmezővásárhelyi hivatásos -, és a mindszenti önkéntes tűzoltók közösen távolítottak el.

Szegeden, a Béla utcában személygépkocsira dőlt egy fa, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el. Személyi sérülés nem történt.

Csanyteleken, a Damjanich utcában egy kerítésre dőlt nagyméretű fa. A csongrádi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát.

Hódmezővásárhelyen, a Bélacigány utcában egy fa kettéhasadt. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók végezték el.

Makó közelében, a 4432-es sz. úton tört ketté egy fa, amit a makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolítottak el.

Délután egy Ülléshez közeli tanyán fémvázas fóliasátor égett. A tüzet a ruzsai -, a kisteleki és a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés nem történt.

Hódmezővásárhelyen, a Szent László utcában hasadt le egy faág, amely veszélyeztette a jármű- forgalmat. A lehasadt faágat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

(Csongrád Csanád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés