Hirdetés
Home / Kékfény / Szentesre, Csanytelekre, Felgyőre és Csongrádra is hívták a tűzoltókat

Szentesre, Csanytelekre, Felgyőre és Csongrádra is hívták a tűzoltókat

Hirdetés

A hétvégén tizenhárom műszaki mentésre és négy tűzoltásra volt szükség a megyében.

Pénteken délután Szentesen, az Apponyi téren nagyméretű faág hasadt az úttestre. Az ágat a szentesi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Az esti órákban Szegeden, a Tímár utcában nagyméretű faág hasadt le, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolítottak el.

Szombaton délután Szegeden, a Felső Kikötő soron felhalmozott gallyak égtek. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Hódmezővásárhelyen, a Szabadság téren nagyméretű faág hasadt le, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével végezték el.

Csanytelekre négy helyszínre riasztották a hivatásos tűzoltókat. A Tömörkényi úton, a Radnóti Miklós utcában két – két helyszínen volt szükség leszakadt ágak, kidőlt fák eltávolítására.

Felgyő közelében, a 4519. számú út mentén két fa dőlt az útra. A műszaki mentést a csongrádi hivatásos tűzoltók végezték el motoros láncfűrész segítségével.

Nádas égett vasárnap hajnalban Szegeden, az Új Élet utcában. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el.

A délelőtti órákban Csanytelekre három helyszínre is riasztották a hivatásos tűzoltókat. A Tömörkényi úton nagyméretű faág tetőre és villanyvezetékre dőlt. Szintén a Tömörkényi úton ingatlanra, a Szegedi úton az úttestre hasadt egy-egy ág. A faágakat a csongrádi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrész segítségével.

Szentesen, a Bem utcában dőlt egy fa az útra, melyet a szentesi hivatásos tűzoltók távolítottak el, láncfűrész segítségével.

Délután Csongrádon, a Fő utcán egy személygépkocsi motortere égett. A tüzet a csongrádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

A Dózsa György téren egy faág hasadt le, amit a helyi tűzoltók távolítottak el.

Az esti órákban az M5 autópálya 120. kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Kistelek közelében személygépjármű égett. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt.

Szegeden, a Vértói úton egy társasházi lakás konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett este. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották, személyi sérülés nem történt.

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés