Hirdetés
Home / Kékfény / Ismét faág szakadt le az útra Szentesen

Ismét faág szakadt le az útra Szentesen

Hirdetés

A pünkösdi hétvége eseményei:

Nagyméretű faág szakadt az úttestre pénteken, a déli órákban Szentesen. Az ágat a kiérkező szentesi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Kora délután a tetőt borító bádoglemezt bontotta meg a szél Szegeden, egy Bárka utcai társasházon. A helyszínre a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik kéziszerszámok segítségével távolították el a lelógó fémdarabot.

Kéthektáros területen égett az aljnövényzet az 5411. számú út mellett, Balástya közelében délután. A tüzet kisteleki, szegedi, kiskunmajsai hivatásos -, illetve kisteleki önkéntes tűzoltó egységek fékezték meg.

Késő este Apátfalván egy körbálákból álló szalmakazal gyulladt ki. A tüzet a kiérkező makói hivatásos tűzoltók oltották el.

Transzformátor égett hétfő délelőtt egy zákányszéki tanya mellett. A helyszínre érkező ruzsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy porral oltó készülék segítségével eloltották.

Délután Balástyán gyulladt meg a kiszáradt aljnövényzet. A kéthektáros tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók a balástyai önkéntes tűzoltók és a balástyai önkéntes mentőcsoport egységeivel közösen oltották el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés