Hirdetés
Home / Szentesi hírek / A rendőrök fél órán belül elfogták a szentesi tolvajt

A rendőrök fél órán belül elfogták a szentesi tolvajt

Hirdetés

A szentesi rendőrök a sértett segítségével az elkövetéstől számított fél órán belül elfogtak egy helybeli férfit, aki gépjárműalkatrészeket tulajdonított el a városban.

A megalapozott gyanú szerint az 50 éves férfi 2020. május 26-án délután autójával érkezett egy külvárosi ingatlanhoz. A kerítésen átmászva bejutott az udvarba. A területet átkutatta, majd az ott lévő mezőgazdasági gépből kiszerelt egy akkumulátort, illetve különböző gépjárműalkatrészeket szedett össze, amelyeket a kocsijába pakolt. Az ismeretlen járműre a szomszéd lett figyelmes, aki értesítette a távol lévő sértettet. A tulajdonos azonnal tárcsázta a 112-es központi segélyhívószámot és maga is a helyszínre sietett.

A rendőrök a kapott információk alapján fél órán belül a városban azonosították a keresett járművet és vezetőjét. A feltételezett elkövetőt elfogták és a Szentesi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Járművében megtalálták az eltulajdonított alkatrészeket, azokat lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak. A férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Kigyulladt egy lakóépület kazánháza Szentesen

A tűz a ház tetőszerkezetére is átterjedt. Tűz ütött ki egy harminchat négyzetméteres lakóépület kazánházában …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés