Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: idős férfitől csalt ki pénzt Szentesen

Lezárt nyomozás: idős férfitől csalt ki pénzt Szentesen

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki több mint két és fél millió forintot csalt ki egy férfitől Szentesen.

A megalapozott gyanú szerint a 35 éves nő 2019 februárjában ismerkedett meg az idős sértettel. Többször beszélgettek, ennek során a gyanúsított először orvosi kezelésre kért pénzt. Később azt állította, hogy 50 millió forintot örökölt, amit csak úgy tud felvenni, ha különböző összegű illetékeket fizet be. Ehhez kérte a sértett segítségét, aki több részletben csaknem 2,6 millió forintot adott át neki.

A rendőrségre 2019. április 30-án a férfi egyik hozzátartozója tett bejelentést, akinek gyanús lett a pénzmozgás. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. Ellene csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Szűcs Ildikó is gratulált Márki-Zay Péternek

A szentesi-csongrádi körzet összellenzéki képviselőjelöltje még vasárnap este írt közösségi oldalán. ,,Az Orbán rendszer leváltásához …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés