Hirdetés
Home / Legfrissebb / Jakab Péter: A felelősség utol fog érni mindenkit, aki részt vett ennek az aljas rendszernek a fenntartásában

Jakab Péter: A felelősség utol fog érni mindenkit, aki részt vett ennek az aljas rendszernek a fenntartásában

Hirdetés

A Jobbik elnöke hétfőn a Parlamentben kijelentette, hogy a felelősségre vonás elől még harckocsikban sem lehet elbújni, majd arra is rávilágított, hogy a korlátlan hatalommal Orbán és sleppje megmutatta nekünk, honnan is jöttek valójában.

Jakab szerint a kormány minden eszközt megkapott, mégis képtelen volt arra, hogy megakadályozza az emberéletek, a munkahelyek elvesztését. A Jobbik elnöke napirend előtti felszólalásában követelte, hogy azonnal vonják vissza a felhatalmazási törvényt, mert ezt a hatalmat egészen másra használták Orbánék, mint amire kérték.

Jakab a szlovák és a magyarországi intézkedéseket, és halálozási adatokat állította szembe egymással, majd újfent figyelmeztette Orbán legbátrabb embereit, ne feledjék:

akié a hatalom, azé a felelősség.

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Farkas Sándor nyert Szentesen

Farkas Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje megnyerte a választást Csongrád-Csanád megye 03-as számú választási körzetében. 86,44 százalékos feldolgozottság …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés