Hirdetés
Home / Egyéb kategória / Lezárt nyomozás: ruhaüzletből lopott, a rendőrök elkapták

Lezárt nyomozás: ruhaüzletből lopott, a rendőrök elkapták

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a mindszenti nővel szemben, aki több ruhadarabot vitt el egy butikból Csongrádon. Lopás miatt indult ellene eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. február 25-én sétált be az üzletbe. Nézelődött, majd több ruhát is bevitt a próbafülkébe. Egy felsőről, valamint egy divatnadrágról letépte az áruvédelmi eszközöket és a kabátjába rejtette a ruhaneműket. Ezt követően elhagyta a boltot. Az alkalmazott csak később észlelte a lopást, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók a beszerzett információk alapján rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatás során az egyenruhások lefoglalták a ruhadarabokat és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

100 ezer kilogramm tejet adott, aranytörzskönyvet kapott Fáklya, a holstein-fríz tehén

Fáklya névre hallgat az a tejhasznú holstein-fríz szarvasmarha, aki teljesítményével aranytörzskönyvet érdemelt ki. A Csongrád-Csanád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés