Hirdetés
Home / Kékfény / Engedély nélkül vitte el a gépkocsit, a rendőrök 1 órán belül elfogták

Engedély nélkül vitte el a gépkocsit, a rendőrök 1 órán belül elfogták

Hirdetés

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a 36 éves férfit, aki engedély nélkül vitte el egyik ismerőse személyautóját Csongrádon. Útja során két benzinkútról is fizetés nélkül távozott. Jármű önkényes elvétele miatt kell felelnie.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. május 12-én 10 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy elvittek egy Mercedes típusú személygépkocsit Csongrádról. A nyomozók azonnal elrendelték a jármű körözését, amit 11 óra 45 perckor Dabas külterületén állítottak meg a helybeli járőrök.

A sofőrt előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. Kihallgatásán elmondta, hogy kocsikázni akart, ezért vitte el ismerőse autóját. Útközben kétszer is megállt tankolni, azonban az üzemanyagért egyik alkalommal sem fizetett, így tulajdon elleni szabálysértés miatt is felelnie kell.

A rendőrök a 36 éves férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy autó Szentesnél

Árokba hajtott egy autó vasárnap délután Szentesnél, a 45-ös úton. (Fotó: illusztráció) A szentesi hivatásos …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés