Hirdetés
Home / Kékfény / Készpénzt lopott, a szentesi rendőrök keresik

Készpénzt lopott, a szentesi rendőrök keresik

Hirdetés

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki készpénzt lopott el egy szentesi edzőteremből.

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050/105/2020. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető 2020. február 27-én 12 óra körül Szentesen, a Kossuth téren lévő edzőteremben, a folyosón őrizetlenül hagyott ruhadarabból készpénzt tulajdonított el. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, valamint e-mailben.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés