Hirdetés
Home / Kékfény / Három csalót fogtak el a szentesi rendőrök

Három csalót fogtak el a szentesi rendőrök

Hirdetés

A rendőrök a feltételezett elkövetőket a napokban gyanúsítottként hallgatták ki. A két 22 éves és a 17 éves férfi ellen egyaránt kisebb kárt okozó csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Egy szentesi lakos 2020. március 12-én tett feljelentést a városi rendőrkapitányságon, miszerint egy hónappal korábban a fia, egy közösségi oldal autós csoportjában felvette a kapcsolatot az egyik taggal, aki az általa keresett gépkocsialkatrészeket kínálta eladásra. Megegyeztek abban, hogy 100 ezer forintot fizet egy magasnyomású szivattyúért és négy porlasztóért. A pénzéért azonban nem a megállapodás szerinti, hanem számára értéktelen alkatrészeket kapott. Ezt követően megkísérelte a kifizetett összeget visszaszerezni, de az eladó azt megtartotta.

Egy nagymágocsi férfi 2020. április 27-én e-mailben értesítette a rendőröket arról, hogy hat nappal korábban interneten megállapodott egy nagycserkeszi lakossal videókártyáik elcseréléséről. A feljelentő elküldte a számítógép-alkatrészeket a megadott címre, azonban csak elektronikai hulladékot kapott cserébe. Később hiába próbálta, már nem tudta elérni a gyanúsítottat.

Egy másik nagymágocsi sértett 2020. május 4-én jelentkezett a rendőrségen. Elmondta, hogy a tavalyi év végén egy alkalmi ismerőse – arra hivatkozva, hogy kapcsolatban áll a forgalmazóval – jutányos áron ígért neki hajnyírógépet. A férfi kifizette a készülékért kért 70 ezer forintot, de azt a mai napig nem kapta meg.

(police.hu)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Lesodródott az útról Fábiánsebestyén közelében

Egy személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap délelőtt Fábiánsebestyén közelében, a 4642-es úton. Az egyedül utazó …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés