Hirdetés
Home / Kékfény / Lezárt nyomozás: pénztárgépet és kerékpárokat lopott

Lezárt nyomozás: pénztárgépet és kerékpárokat lopott

Hirdetés

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy pénztárgépet, készpénzt és három biciklit tulajdonított el Csongrádon.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított először 2019. július 7-én vitt el egy kerékpártárolóban lezárt biciklit, majd szeptemberben még két alkalommal tulajdonított el kétkerekűeket Csongrádon. Ezt követően 2020. január 12-én éjjel a kerítésen átmászva jutott be egy belvárosi ingatlan területére, ahol felfeszítette a bolt ajtaját, majd bement az épületbe. Ott átkutatta a helyiségeket és az egyik szobából eltulajdonított egy pénztárgépet, a hozzá tartozó pénzkazettával, valamint 25000 forint készpénzzel együtt. A gyanúsított végül csak a bankjegyeket tartotta meg, a pénztárgépet eldobta a közelben.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a kerékpárokat értékesítette és a pénzt elköltötte.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Árokba hajtott egy lószállító Csongrád és Gátér között

Hétfőn délelőtt árokba hajtott egy lószállítót húzó személyautó a 451-es főút 15-ös kilométere közelében, Csongrád …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés