Hirdetés
Home / Kékfény / Kerékpárokat lopott Szentesen

Kerékpárokat lopott Szentesen

Hirdetés

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki két kerékpárt tulajdonított el Szentesen. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint az 56 éves elkövető 2020. március 23-án este az autóbusz-pályaudvar közelében figyelt fel egy kerékpártárolóban lévő biciklire. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, levágta a lakatot a kétkerekűről, majd eltekert azzal. Zsákmányát még aznap eladta. A sértett később a belvárosban sétálva felismerte az eltulajdonított kerékpárját, majd értesítette a rendőrséget.

A rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Szentesi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ezen kívül egy másik kerékpár eltulajdonítását is elismerte. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

About 6600

Hirdetés

Ez is érdekelheti

Súlyos baleset volt Szentesnél

Súlyos balesethez riasztották a szentesi tűzoltókat csütörtökön délután. Teherautó és személyautó karambolozott Szegvár és Szentes …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés